Како да изберете кутија за отпадоци за мачки

2022-04-19

1. Полузатворенкутии за отпадоци за мачки
Полузатворените кутии за отпадоци за мачки се погодни за млади мачки и постари мачки. Тие се погодни и лесни за чистење. Сепак, мачката лесно може да го исфрли песокот кога ќе го закопа изметот. Се препорачува секое семејство со мачки дома секогаш да чува полузатворена кутија за отпадоци за мачки, која е многу разновидна.
2. Целосно затворен - страничен влезкутии за отпадоци за мачки
Кутијата за отпадоци за мачки со страничен влез е погодна за широк опсег на апликации, во основа на сите возрасти. Предноста е што мирисот не се испарува лесно, но мачките лесно го извлекуваат ѓубрето од мачката. Ако сакате да ги исчистите кутиите за отпадоци за мачки и изметот од лопата, треба да ги отстраните сите капаци, што е незгодно.
3. Целосно затворен -кутии за отпадоци за мачки
Највисокиот влезкутија за отпадоци за мачкиво основа е дизајниран да го реши проблемот со извлекувањето на ѓубрето од мачки, што може значително да го намали проблемот со извлекувањето на ѓубре од мачки, но незгодно е да влегуваат и излегуваат младите мачки и постарите мачки. Мирисот лесно се испарува одозгора. Покрај тоа, станува многу тешко да се лопата измет поради релативно високиот слив.
Durable High Side Sifting Litter Box For Medium And Small


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy